Hotell Örebro

Tilbud

Hotell Örebro

Original price was: kr. 812,04.Current price is: kr. 649,63.

First Hotel Örebro er centralt beliggende i en smuk bygning i Art Nouveau-stil, blot et par blokke fra togstationen.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088468182
Kategori:

Beskrivelse

First Hotel Örebro ligger blot 500 m fra Örebro Hovedbanegård og 5 minutters gang fra Örebro Slot. Her mødes man med personlig service og indkvartering af høj kvalitet. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra Örebro Slot, shopping, underholdning, spisesteder og kulturelle tilbud.
First Hotel Örebro har en intim, hjemlig atmosfære og en dejlig gårdhave, perfekt til at slappe af efter en dag fuld af møder. Besøgende i Örebro kan hygge sig i en af Europas førende vandlande og byens frilandsmuseum.
Ejendommen stammer fra begyndelsen af 1900-tallet og en stor del af den gamle arkitektur er bevaret i form af stuk, smukke høje vinduer og højt til loftet. Hotellet har tagterrasse, ‘state of the art’ mødefaciliteter, og en smuk og dejlig gårdhave. I hotellets lobbybar kan man bestille lette måltider og drinks. Hotellets personale giver tips om de hyggelige restauranter spisesteder i området.
Alle 71 værelser er unikke i størrelser og form, men fælles er den høje komfort med moderne bekvemmeligheder og varme farver. Hotellet er et 3 stjernet superior hotel. Hotellets to suiter har private rekreative områder. Flere af værelserne er allergi-venlige. Hele hotellet er røgfrit. Der er offentlig parkering i nærheden.

Copyright 2024 - Pilanto Aps